Vakantiepark Witterzomer
Christelijk vakantiepark Nederland

Christelijk vakantiepark in Nederland

 • Kerkdiensten van Pasen tot september
 • Zondagsrust
 • 10 minuten van Assen

Combineer je geloof met vakantie

Ben je op zoek naar een christelijk vakantiepark in Nederland? Bij Vakantiepark Witterzomer ben je aan het juiste adres. Van Pasen tot september worden op dit christelijke vakantiepark elke zondag oecumenische gezinsdiensten gehouden. Zo hoef je niet eerder huiswaarts te keren en kun je langere tijd vakantie vieren op ons bungalowpark. Het christelijke vakantiepark vind je in een bosrijke omgeving op slechts 10 minuten van het centrum van Assen. Al bijna 50 jaar worden op Vakantiepark Witterzomer door de SIRW (Stichting Interkerkelijk Recreatiewerk Witterzomer) oecumenische gezinsdiensten georganiseerd. 

Christelijk vakantiepark Nederland
Christelijk vakantiepark Nederland

Kerkdiensten op Witterzomer:

 • Oecumenische kerkdiensten op zondag

 • Twee recreatiepastors met ieder drie weken pastoraat

 • Zondagavondzang

 • Vele koren, organisten en korpsen

 • Luisterend oor

 • Gemoedelijke sfeer en open karakter

Verblijven op ons vakantiepark

In onze accommodaties geniet je van veel rust, ruimte en privacy. De natuur op ons bungalowpark én de omgeving is prachtig en zeer divers. De verschillende typen accommodaties zijn omgeven door de groene natuur en zijn geschikt voor 2 tot 9 personen. Je hebt de keuze uit een lodge, glamping tent, trekkershut, hotelkamer, chalet of (luxe) vakantiehuis. Is jouw gezin nog iets groter of kom je met de hele familie? Kies dan voor een groepsaccommodatie voor 16 of 20 personen. Liever bij ons kamperen? Ook dat is mogelijk op onze christelijke camping! 

Wat kun je doen op het park en in de omgeving?

Al wandelend of fietsend kun je het gastvrije en veelzijdige Drenthe ontdekken. De mooie fietspaden en wandelroutes staan garant voor heerlijke tochten langs de heide, vennen en zandvlakten. De veelal kleinschalige musea en brinkdorpen zijn jouw bezoek meer dan waard. Wil je shoppen, even naar de markt of een drankje nuttigen op een terrasje? Assen ligt op nog geen drie kilometer afstand van Witterzomer. Wanneer je je eigen fietsen niet heeft meegenomen kun je deze huren bij onze gastvriendelijke receptioniste. Tip: Dierentuin Emmen is een echt gezinsuitje, spot olifanten, giraffen en krokodillen en kom te weten wat deze dieren graag eten.

Ontdek ook onze faciliteiten:

  Visvijver
  Speelvijver met zandstrand
  Verwarmd buitenzwembad
  Recreatieteam in schoolvakanties
  Brasserie de Bosuil

Bekijk onze faciliteiten

Ervaar de uitstekende faciliteiten op Vakantiepark Witterzomer. Neem je als eerst een duik in het zwembad of gooi je een hengeltje uit bij de visvijver?

Ontdek Drenthe

Ontdek en beleef de prachtig Drentse omgeving van Vakantiepark Witterzomer. Huur fietsen of ga een dagje shoppen in Emmen of Groningen.

Wat eerdere gasten ons vroegen

Hanteren jullie zondagsrust op het vakantiepark?

Ja, we vinden het belangrijk om zondagsrust te hanteren op ons vakantiepark, dit houdt in dat op zondag geen georganiseerde activiteiten plaatsvinden. 

Wat zijn de voordelen van een vakantie op een christelijk vakantiepark?

Een christelijk vakantiepark biedt de mogelijkheid om vakantie te vieren te midden van gelijkgestemde mensen met een gedeelde geloofsovertuiging. Dit kan een gevoel van gemeenschap en verbondenheid creëren. Daarnaast bevindt ons christelijke vakantiepark zich in een rustige omgeving in de natuur en hanteren we zondagsrust. Hierdoor geniet je van veel rust en comfort.