Christelijk vakantiepark Nederland

Wanneer u op zoek bent naar een christelijke vakantiepark Nederland hoeft u niet verder te kijken! Op het christelijke vakantiepark van Witterzomer is er van Pasen tot september elke zondag Oecumenische gezinsdiensten. Vakantiepark Witterzomer is gelegen in een bosrijke omgeving in provincie Drenthe, vlakbij Assen.

Al bijna 50 jaar worden er op Vakantiepark Witterzomer oecumenische gezinsdiensten georganiseerd door de SIRW ( Stichting Interkerkelijk Recreatiewerk Witterzomer), een samenwerking van zeven kerkgenootschappen uit Assen en Bovensmilde.

Campingplaatsen

Op onze camping heeft u de keuze uit verschillende type plaatsen, van een plaatsje “puur natuur” zonder stroom tot een luxe plaats met uw eigen privé sanitair.

  • Standaardplaats 6 ampère
  • Plusplaats 6 ampère en kabel-tv
  • Comfortplaats met 10 ampère, eigen water en riool
  • Privé sanitair met 10 ampère, eigen water en riool en eigen sanitair
Boek dit Christelijke vakantiepark
 
Kamperen
Kamperen

Kamperen

Wilt u kamperen in Drenthe? Dé camping in Drenthe is Witterzomer. Kom midget-putten, zwemmen of maak een lekkere fietstocht in Drenthe. Boek nu online.
Accommodaties
Accommodaties

Accommodaties

Op zoek naar een leuk plekje op een camping in Drenthe? Ruim aanbod van verschillende comfortabele accommodaties in het mooiste deel van Drenthe. Boek nu!

Prachtige omgeving

Al wandelend of fietsend kunt u het gastvrije en veelzijdige Drenthe ontdekken, de mooie fietspaden en wandelroutes staan garant voor heerlijke tochten. De veelal kleinschalige musea en brinkdorpen zijn uw bezoek ook meer dan waard. Wilt u shoppen, even naar de markt of een terrasje pikken? Assen ligt op nog geen 3 kilometer afstand van Witterzomer.

Faciliteiten

Op Witterzomer zullen de kinderen zich geen moment vervelen, uren spelen op het zandstrand, in de speeltuin of lekker springen met vriendjes op het mega springkussen. Tijdens de vakanties is er een Recreatieteam welke zorgt voor uitdagende en doldwaze activiteiten. Voor het afhalen van snacks kunt u terecht in de Rappe hap (alleen tijdens het seizoen geopend).

Bekijk eenvoudig de mogelijkheden van onze Christelijke camping in Drenthe of boek uw kampeerplek direct online!

Bekijk beschikbaarheid