Vakantiepark Witterzomer
Christelijk vakantiepark Nederland

Christelijk vakantiepark Nederland

  • Kerkdiensten van Pasen tot september
  • Kampeerplaatsen & accommodaties
  • 10 minuten van Assen

Christelijk vakantiepark in Nederland

Ben je op zoek naar een christelijk vakantiepark in Nederland? Bij Vakantiepark Witterzomer ben je aan het juiste adres. Van Pasen tot september worden op dit christelijk vakantiepark elke zondag oecumenische gezinsdiensten gehouden. Zo hoef je niet eerder huiswaarts te keren en kun je langere tijd vakantie vieren op ons bungalowpark in Drenthe. Het christelijk vakantiepark vindt je in een bosrijke omgeving op slechts 10 minuten van het centrum van Assen. Al bijna 50 jaar worden op Vakantiepark Witterzomer door de SIRW (Stichting Interkerkelijk Recreatiewerk Witterzomer) oecumenische gezinsdiensten georganiseerd. SIRW is een samenwerking van zeven kerkgenootschappen uit Assen en Bovensmilde.

 
 
 
Christelijk vakantiepark Nederland
 
 
Christelijk vakantiepark Nederland
 

Kerkdiensten op Witterzomer:

  • Oecumenische kerkdiensten op zondag

  • Twee recreatiepastors met ieder drie weken pastoraat

  • Zondagavondzang

  • Vele koren, organisten en korpsen

  • Luisterend oor

  • Gemoedelijke sfeer en open karakter

 

Christelijk vakantiepark in Drenthe

Kies je voor het huren van een accommodatie op ons christelijk vakantiepark in Nederland dan geniet je van veel rust, ruimte en privacy. De natuur op ons bungalowpark in Drenthe én in de omgeving is prachtig en zeer divers. De verschillende typen accommodaties zijn omgeven door de groene natuur en zijn geschikt voor 2 tot 9 personen. Je hebt de keuze uit een lodge, camphome, hotelkamer, chalet of (luxe) vakantiehuis. Is jouw gezin nog iets groter of kom je met de hele familie? Kies dan voor een groepsaccommodatie voor 16 of 20 personen. Liever bij ons kamperen? Ook dat is mogelijk op onze christelijke camping! De accommodaties zijn voorzien van diverse gemakken en bieden je luxe en comfort. Op het christelijk vakantiepark in Drenthe een vakantiewoning huren welke is voorzien van een open haard, ligbad of vaatwasser? Maak gebruik van de filters in de zoek & boek en vindt jouw perfecte vakantiehuis!

 

Ontdek het Drentse landschap!

Al wandelend of fietsend kunt u het gastvrije en veelzijdige Drenthe ontdekken, de mooie fietspaden en wandelroutes staan garant voor heerlijke tochten langs de heide, vennen en zandvlakten. De veelal kleinschalige musea en brinkdorpen zijn uw bezoek meer dan waard. Wilt u shoppen, even naar de markt of een drankje nuttigen op een terrasje? Assen ligt op nog geen drie kilometer afstand van Witterzomer. Wanneer u uw eigen fietsen niet heeft meegenomen kunt u deze huren bij onze gastvriendelijke receptioniste. Tip: Dierentuin Emmen is een echt gezinsuitje, spot olifanten, giraffen en krokodillen en kom te weten wat deze dieren graag eten.

Faciliteiten Witterzomer

Naast dat wij zondagse kerkdiensten aanbieden van Pasen tot begin september, kunt u eveneens gebruik maken van de vele andere faciliteiten. Op ons christelijke vakantiepark in Drenthe vindt u een visvijver waar u uren kunt vissen en optimale ontspanning ervaart. Iets verderop ligt de speelvijver met zandstrand. De vele waterspeeltoestellen maken dit een favoriet plekje bij kinderen. Ook beleven jong en oud waterpret in ons verwarmde buitenzwembad met glijbaan. Tijdens het hoogseizoen en met Pasen, Hemelvaart en Pinksteren is ook het recreatieteam van de partij op ons christelijk vakantiepark. Zij zullen uw kinderen vermaken met uitdagende en afwisselende activiteiten. Heeft u een avondje geen zin om te koken? Schuif dan aan in onze Brasserie De Bosuil en geniet van een heerlijke maaltijd.

 

Bekijk onze faciliteiten

Ervaar de uitstekende faciliteiten op Vakantiepark Witterzomer. Neemt u als eerst een duik in het zwembad of gooit u een hengeltje uit bij de visvijver?

Omgeving

Ontdek en beleef de prachtig Drentse omgeving van Vakantiepark Witterzomer. Huur fietsen of ga een dagje shoppen in Emmen of Groningen.