Vakantiepark Witterzomer
Christelijk vakantiepark Drenthe

Christelijk vakantiepark Drenthe

  • Georganiseerde kerkdiensten
  • Kamperen en accommodaties
  • Openluchtzwembad

Christelijk vakantiepark in Drenthe

Zoekt u een christelijk vakantiepark in Drenthe?

Vakantiepark Witterzomer is al 60 jaar lang een gezellig, christelijk vakantiepark in Drenthe. Er worden kerkdiensten georganiseerd op onze camping, al sinds 50 jaar! Op ons christelijk vakantiepark in Drenthe worden tijdens het seizoen kerkdiensten georganiseerd, vaak met medewerking van verschillende christelijke koren of muziekgroepen uit Drenthe. Kom naar Witterzomer als u op zoek bent naar een gezellig, christelijk vakantiepark in Drenthe!

 
 
 

Op een christelijk vakantiepark Drenthe overnachten?

Ons vakantiepark biedt u verschillende plaatsen aan. Van een plaatsje “puur natuur” zonder stroom en midden in de natuur kamperen tot een luxe plek met uw eigen “prive sanitair”. Op ons christelijk vakantiepark in Drenthe zijn er ook comfortplaatsen te vinden. Er zijn verschillende gebieden waar uw huisdier ook welkom is, bijvoorbeeld een uitlaatplaats voor honden net buiten het park. Tegenover Witterzomer bij de Baggelhuizer plas mag uw viervoeter ook zwemmen. Met de hele familie kamperen? Er zijn veel veldjes op de camping waar u met een groep kunt kamperen. Liever iets huren? Ook dit is geen probleem! We hebben veel accommodaties, zowel voor groepen als voor gezinnen of stellen.

Komt u overnachten op een christelijk vakantiepark Drenthe? Boek direct uw verblijf!

 
 

Omgeving van het christelijk vakantiepark in Drenthe

Ons christelijk vakantiepark in Drenthe biedt verschillende mogelijkheden aan, zoals het huren van een chalet, Safaritent of vakantiehuis in Drenthe. Maar ook kamperen behoort natuurlijk tot de mogelijkheden!. Vakantiepark Witterzomer, het christelijke vakantiepark in Drenthe, ligt midden in een eeuwenoud natuurgebied en is de ideale startplek om Drenthe al fietsend en wandelend te ontdekken. Drenthe doet wat met je, en dat geldt ook zeker voor de kinderen! In de omgeving van Vakantiepark Witterzomer is ook van alles te beleven:

  • Maak vanaf de camping een uitstapje naar Groningen of Assen. Hier kun je heerlijk winkelen of op een terrasje zitten.
  • Slecht weer? Ga naar onze overdekte indoorspeeltuin Skik.
  • Ga een dag naar Wildlands en ontdek wilde dieren uit de hele wereld!

Er is op en om het christelijk vakantiepark in Drenthe echt van alles te beleven! Ook is het de gezelligste camping van de provincie. Witterzomer in Assen heeft alles wat u van een vakantiepark mag verwachten.