Christelijk vakantiepark

Wanneer u op zoek bent naar een christelijke vakantiepark hoeft u niet verder te kijken! Op het christelijke vakantiepark van Witterzomer is er van Pasen tot september elke zondag Oecumenische gezinsdiensten. Vakantiepark Witterzomer is gelegen in een bosrijke omgeving in provincie Drenthe, vlakbij Assen.

Al bijna 50 jaar worden er op Vakantiepark Witterzomer oecumenische gezinsdiensten georganiseerd door de SIRW ( Stichting Interkerkelijk Recreatiewerk Witterzomer), een samenwerking van zeven kerkgenootschappen uit Assen en Bovensmilde.

Campingplaatsen

Op onze camping heeft u de keuze uit verschillende type plaatsen, van een plaatsje “puur natuur” zonder stroom tot een luxe plaats met uw eigen privé sanitair.

  • Standaardplaats 6 ampère
  • Plusplaats 6 ampère en kabel-tv
  • Comfortplaats met 10 ampère, eigen water en riool
  • Privé sanitair met 10 ampère, eigen water en riool en eigen sanitair
Boek dit Christelijke vakantiepark
 

Prachtige omgeving

Al wandelend of fietsend kunt u het gastvrije en veelzijdige Drenthe ontdekken, de mooie fietspaden en wandelroutes staan garant voor heerlijke tochten. De veelal kleinschalige musea en brinkdorpen zijn uw bezoek ook meer dan waard. Wilt u shoppen, even naar de markt of een terrasje pikken? Assen ligt op nog geen 3 kilometer afstand van Witterzomer.

Faciliteiten

Op ons park zullen de kinderen zich geen moment vervelen, uren spelen op het zandstrand, in de speeltuin of lekker springen met vriendjes op het mega springkussen. Tijdens de vakanties is er een Recreatieteam welke zorgt voor uitdagende en doldwaze activiteiten. Voor het afhalen van snacks kunt u terecht in de Rappe hap (alleen tijdens het seizoen geopend).

Bekijk eenvoudig de mogelijkheden van ons Christelijke vakantiepark in Drenthe of boek uw kampeerplek direct online!

Bekijk onze faciliteiten