Camping MXGP TT Assen

Verblijf tijdens de MXGP MOTO CROSS GRAND PRIX ASSEN op één van de campingplaatsen of accommodaties van vakantiepark Witterzomer. Witterzomer is op slechts 2,5 kilometer gelegen van het circuit en is perfect wanneer u graag de MXGP op TT Assen wilt bijwonen. Er is een ruime keuze in accommodatiemogelijkheden die u direct online kunt boeken. Boek nu de camping MXGP Assen en overnacht vlakbij het evenement.

Programma MXGP Assen

De MXGP in Assen zal dit jaar gehouden worden op 28 en 29 september. Tijdens de GP zal het circuit weer in het teken staan van de motorsport. Met een verblijf op Vakantiepark Witterzomer hoeft u niets van het spektakel te missen!

Camping MXGP TT Assen:

U kunt ervoor kiezen om uw eigen tentje mee te nemen en te kamperen op één van onze vele kampeerplaatsen, maar u kunt ook een huurtent, een trekkershut of een camphome huren. Zo hoeft u niet uw eigen kampeergerei mee te nemen.

Faciliteiten Witterzomer

Wanneer u komt overnachten in het TT Assen hotel heeft u de mogelijkheid gebruik te maken van alle faciliteiten die Vakantiepark Witterzomer heeft. U kunt bijvoorbeeld midgetgolfen tussen de races van de TT door. Even afkoelen na de spannende races op het TT-circuit? Neem een verfrissende duik in het openluchtzwembad of in de zwemvijver!

Overnachten MXGP Assen

Bent u geïnteresseerd in één van de accommodaties van ons vakantiepark? Boek uw accommodatie naar keuze direct online.

Boek de Camping MXGP TT Assen
 
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur. Bekijk direct de mogelijkheden.