Camping Drenthe 2020

Bent u op zoek naar een Camping in Drenthe in 2020? Dan heeft u de juiste plek gevonden. Want op Vakantiepark Witterzomer, vlakbij Assen, beleef je het echte Drentse gevoel én ga je een heerlijk vakantie tegemoet. Waarom? Nou, omdat er heel veel te doen is op en rondom de camping. Daarnaast zijn er ontzettend veel kampeer en verblijf mogelijkheden.

Wat te doen op deze camping in Drenthe 2020

Op Vakantiepark Witterzomer is heel veel te doen. De camping biedt activiteiten aan voor jong en oud, waardoor er voor iedereen wel iets bij zit. Denk bijvoorbeeld aan een heerlijk verwarmd zwembad. Hier kan u zich ongeacht de buitentemperatuur heerlijk in ontspannen.

Voor de actievelingen onder u kan er gebruik gemaakt worden van de tennisbanen en het midgetgolf parcours. Hier kunt u zichzelf lekker in het zweet werken, waarna er heerlijk bijgekomen kan worden in Brasserie de Bosuil.

Benieuwd naar alle activiteiten van Vakantiepark Witterzomer? Kijk dan even hier.

Kamperen

Wilt u kamperen in Drenthe? Dé camping in Drenthe is Witterzomer. Kom midget-putten, zwemmen of maak een lekkere fietstocht in Drenthe. Boek nu online.

Accommodaties

Op zoek naar een vakantie op een vakantiepark in Drenthe? Wij hebben een ruim aanbod van verschillende comfortabele accommodaties in het mooiste deel van Drenthe. Boek nu!

Omgeving camping Drenthe 2020

Heeft u geen zin om op de camping te blijven? Geen enkel probleem. U kunt op de camping een fiets huren en de omgeving van de camping ontdekken. Fiets door de mooie steden en dorpen die het gebied rijk is, of verken juist de natuur van camping Drenthe 2020.

Bent u geen fietser? Dan kunt u ook gewoon de auto pakken en bijvoorbeeld Assen of Emmen bezoeken. Deze Drentse steden stralen de rust van Drenthe uit, maar hebben toch een leuk aanbod aan activiteiten en bezienswaardigheden. Denk bijvoorbeeld aan Wildlands Adventure Zoo in Emmen of het Drents Museum in Assen.

Kom naar de camping in Drenthe in 2020

Er is dus heel veel te doen op en rondom Vakantiepark Witterzomer. Het enige wat u nog hoeft te doen is het uitzoeken van een geschikt kampeermiddel. U kunt natuurlijk uw eigen tent, caravan of vouwwagen meenemen en kiezen voor één van de kampeeropties die Vakantiepark Witterzomer te bieden heeft.

Heeft u geen zin om zelf een kampeermiddel mee te nemen? Geen probleem. Want Vakantiepark Witterzomer biedt een heleboel verschillende huuraccommodaties aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een vakantiehuis, chalet of een trekkershut. Zo kan u zelf uw perfecte vakantie in elkaar zetten!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid