1. Kindvriendelijk vakantiepark in Drenthe
  2. Bungalowtenten voor 4-20 personen
  3. Zwemvijver met zandstrand

Bungalowtent Drenthe

Wilt u graag een bungalowtent huren in Drenthe? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Vakantiepark Witterzomer heeft een groot aanbod in bungalowtenten vanaf 4 tot 20 personen. Vakantiepark Witterzomer is een groot vakantiepark, gelegen in een bosrijke omgeving in de provincie Drenthe.

Boek uw bungalowtent
 

Faciliteiten Vakantiepark Witterzomer

Wanneer u een bungalow gaat huren op ons bungalowpark Assen vindt u bij ons een groot aanbod in vermakende faciliteiten:

Arrangementen

Wij bieden verschillende speciale seizoensgebonden arrangementen. Voor onze prijzen en last minutes verwijzen wij u naar onze zoek & boek of kijk snel naar de lastminutes! En boek extra voordelig uw bungalowtent in Drenthe

Omgeving bungalowpark Assen

Tijdens de wintermaanden kunt u met korting zwemmen in subtropisch zwemparadijs de Bonte Wever, heerlijk shoppen in Assen of Groningen of een van de veelal kleinschalige musea bezoeken. Er zijn prachtige wandel en fiets routes uitgezet. Kijk hier wat er nog meer te doen is in de omgeving van ons vakantiepark.

Bent u nieuwsgierig geworden naar een bungalowtent in Drenthe bij vakantiepark Witterzomer? Boek hier uw bungalowtent direct online.

Boek nu!
 
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten
Faciliteiten

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!

Arrangementen

Bekijk onze arrangementen en geniet van een prachtig verblijf op Vakantiepark Wittezomer!
Omgeving
Omgeving

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur. Bekijk direct de mogelijkheden.