Vakantiepark Witterzomer
Bungalow kerstvakantie Drenthe

Bungalow kerstvakantie Drenthe | Vakantiepark Witterzomer

Bungalow kerstvakantie Drenthe

Op zoek naar het huren van een bungalow in de kerstvakantie in Drenthe? Zoek dan niet verder! Vakantiepark Witterzomer heeft een prachtig aanbod in bungalows tijdens de kerstvakantie! Gelegen in een groene omgeving in hartje Drenthe geniet vakantiepark Witterzomer het hele jaar door van een prachtige ligging.

Bungalow kerstvakantie

Voor elk reisgenootschap is een geschikte bungalow beschikbaar. Of u nou komt met uw partner, de gehele familie of met vrienden, bij ons kunt u altijd de perfecte accommodatie vinden. Zo zijn er 4-persoons6-persoonsen 8-persoons vakantiehuizen beschikbaar, maar zijn er ook grote groepsaccommodaties die u kunt boeken.

Bekijk onze accommodaties
 

Faciliteiten

Wanneer u een bungalow bij ons huurt tijdens de kerstvakantie bent u ervan verzekerd dat niemand zich hoeft te vervelen. Een voorbeeld van een aantal faciliteiten bij ons zijn:

Het volledige aanbod van faciliteiten op ons vakantiepark vindt u hier. Ook voor grote groepen zijn deze faciliteiten beschikbaar.

Boeken en contact

Wanneer u nieuwsgierig bent geworden naar het huren van een accommodatie, dan kunt u gelijk boeken. Bij vragen of voor groepsaccommodaties, neem contact met ons op!

Boek uw kerstvakantie in Drenthe!
 

Faciliteiten

Zoek je een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!

Omgeving

Wil je vakantie vieren in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur.