Bungalow IJsspeedway Assen

Kom nu voor de Ijsspeedway naar Assen Witterzomer heeft een bungalow vlakbij de races tijdens Ijsspeedway Assen. Vakantiepark Witterzomer is de ideale plek voor een bungalow Ijsspeedway Assen. Uw bungalow tijdens Ijsspeedway Assen is op 3 km gelegen van de Bonte Wever waar de Ijsspeedway Assen gehouden wordt. Boek nu uw bungalow Ijsspeedway Assen op vakantiepark Witterzomer. Een bungalow Ijsspeedway Assen voor de hele vrienden groep,  bungalow Ijsspeedway Assen met familieof bungalow Ijsspeedway Assen met het gezin.

Zoekt u een bungalow Assen tijdens de Ijsspeedway? Vakantiepark Witterzomer heeft een ruime keuze voor Ijspeedway Assen. Zo kunt u kiezen uit een bungalow Assen met uitzicht op een speeltuin en een Bungalow Ijsspeedway Assen die centraal op het park ligt. Op Vakantiepark Witterzomer heeft u deze keuze uit eenbungalow  voor 4, 6 of 8 personen. Vakantiepark Witterzomer ligt in het hart van onze mooie provincie drenthe, vlakbij de gezellige winkelstad Assen. Vanaf Witterzomer kunt u al wandelend en fietsend de prachtige provincie Drenthe verkennen. Bungalow Assen tijdens de Ijsspeedway met eigen tuin met meubilair en terras op het zuiden voor de mooie dagen zodat u lekker met een boek kunt bijkomen terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. U kunt met voorkeur naast elkaar geboekt worden. Ook zijn er een aantal  bungalows waar uw huisdier welkom is. De provincie staat bekend om zijn prachtige natuur, veelal kleinschalige musea en gastvrije dorpen.

Boek nu!
 

Bungalow huren IJsspeedway Assen

Op ons vakantiepark zijn ook bungalows tijdens de Ijsspeedway Assen voor maar liefst 20 personen, zodat u met de hele familie kunt genieten in een bungalow. De familiebungalows zijn van alle gemakken voorzien, deze bungalowsbeschikken over maar liefst 7 slaapkamers, 3 badkamers en 2 keukens. In de “tuin” zullen de kinderen of kleinkinderen zich prima vermaken door de vele faciliteiten die er zijn.

Wat u ook wilt organiseren, vakantiepark Witterzomer biedt tijdens de Ijsspeedway Assen voor al uw activiteiten. Bekijk naast onze bungalows  ook eens onze ruime chalets en luxe hotelkamers. Meer informatie over bungalows  Assen tijdens de Ijsspeedway  vindt u op onze website.

Ben u geïnteresseerd  in een bungalow  bij Witterzomer, neem dan nu contact met ons op!

Bekijk ons aanbod
 

Faciliteiten

Zoekt u een vakantiepark met uitstekende faciliteiten? Kom naar Vakantiepark Witterzomer! Boek nu!

Omgeving

Wilt u kamperen in een prachtige omgeving? Kom naar Vakantiepark Witterzomer en geniet van de geweldige Drentse natuur. Bekijk direct de mogelijkheden.