Bungalow huren Drenthe

Wilt u graag een bungalow huren in Drenthe? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Vakantiepark Witterzomer heeft een groot aanbod in bungalows vanaf 4 tot 20 personen. Vakantiepark Witterzomer is een groot vakantiepark, gelegen in een bosrijke omgeving in de provincie Drenthe. Op Vakantiepark Witterzomer heeft u een ruime keuze in verschillende accommodaties, van een Luxe chalet voor 4 personen tot een Familiehuis geschikt voor 20 personen.

Faciliteiten

Wanneer u een bungalow gaat huren in Drenthe vindt u bij ons een groot aanbod in vermakende faciliteiten:

Bekijk ons aanbod
 

Prijzen en arrangementen

Wij bieden verschillende speciale seizoensgebonden arrangementen. Voor onze prijzen en last minutes verwijzen wij u naar onze zoek & boek of kijk snel naar de lastminutes!

Recensies bungalow huren drenthe

We hadden een vakantiehuis voor 8 personen gehuurd erg ruim prima om een week te vertoeven. We hebben het er erg naar onze zin gehad!

– Familie Schneider

Bent u benieuwd naar alle beoordelingen? Kijk snel wat onze gasten hebben geschreven!

Omgeving

Tijdens de wintermaanden kunt u met korting zwemmen in subtropisch zwemparadijs de Bonte Wever, heerlijk shoppen in Assen of Groningen of een van de veelal kleinschalige musea bezoeken. Er zijn prachtige wandel en fiets routes uitgezet.

Bent u nieuwsgierig geworden naar een bungalow huren in Drenthe bij vakantiepark Witterzomer? Boek hier uw bungalow direct online.

 
Boek nu!