British Superbike TT baan Assen

Bent u op zoek naar een kampeerplek tijdens het British Superbike evenement Assen? Het TT-circuit van Assen is op slechts 2,5 kilometer gelegen van Vakantiepark Witterzomer. Hier kunt u genieten van het Superbike evenement Assen.

British Superbike Evenement

Het British Superbike Evenement vind dit jaar plaats van 20 t/m 22 september. Dat betekent weer een wewekend vol motorsport van Engelse bodem. En het programma zit van 's ochtends tot 's avonds vol, dus u hoeft zich nooit te vervelen. Benieuwd naar het hele programma? kijk dan even op de programmapagina van het TT circuit.

Prijzen kamperen Superbike

Vanaf € 21,00 heeft u tijdens het WK Superbike al een kampeerplekje. Tevens kunt u ChaletsHotelkamersTrekkershutten en Vakantiehuizen boeken, zodat uitgerust kunt genieten van de British Superbike. Ontdek uw mogelijkheden voor een heerlijke overnachting tijdens de British Superbike.

British Superbike accommodatie

Op ons vakantiepark heeft u een ruime keuze in accommodaties. U kunt een Chalet huren, of juist een Camphome, maar als u met een grote groep komt, kunt u heerlijk overnachten in een Vakantiehuis. Bekijk ook zeker onze groepsaccommodaties!

Bekijk ons aanbod