Vakantiepark Witterzomer
Blues Festival Grolloo

Overnachten Tijdens Blues Festival Grolloo? | Vakantiepark Witterzomer

Blues Festival Grolloo

Ga je dit jaar ook naar het Holland International Blues Festival Grolloo in Grolloo en zoek je nog een plekje om te overnachten? Boek dan direct een accommodatie of campingplekje bij Vakantiepark Witterzomer.

Accommodaties Blues Festival Grolloo

Wanneer je nog een plekje zoekt tijdens het Holland International Blues Festival Grolloo, dan ben je bij Vakantiepark Witterzomer aan het juiste adres. Wij hebben een vakantiepark in het landelijke Drenthe, waar je ook normaal gesproken geniet van veel rust en ruimte. Maar tijdens het Blues Festival in Grolloo verandert Grolloo in een festivalterrein.

Wil je overnachten tijdens het Blues Festival in Grolloo? Dan kun je kiezen uit de volgende accommodaties;

✓ Kampeerplaatsen

✓ Lodges

✓ Hotelkamers

✓ Chalets

✓ Een tal van andere accommodaties

Op een steenworp afstand van de oude boerderij waar bluespionier Harry Muskee ooit woonde, is een immense tent opgetrokken met ruimte voor duizenden bezoekers. Nederland is een bluesfestival rijker.

 

Van Witterzomer naar Grolloo

Wanneer je bij ons komt overnachten tijdens het Blues Festival Grolloo dan ben je op slechts een kwartiertje rijden van het festival. Wil je liever op de fiets? Bij ons vakantiepark kun je fietsen huren wanneer je tijdens het Blues Festival Grolloo komt overnachten. Het is ongeveer 45 minuten fietsen.

Line-up Holland International Blues Festival

Waarom overnachten bij Witterzomer tijdens het Holland International Blues Festival? Holland International Blues Festival is druk bezig om het programma in elkaar te zetten. Dit jaar wordt het festival gehouden op in juni, een prachtige tijd om te overnachten op Vakantiepark Witterzomer.

Boeken & contact

Wil je graag komen kamperen of overnachten op de gezelligste camping tijdens het Blues Festival Grolloo? Wij hebben alles wat je van een hoogwaardige camping mag verwachten. Naast overnachten zijn er ook veel faciliteiten beschikbaar op ons Vakantiepark. Heb je nog vragen? Dan kun je altijd contact opnemen via de mail, telefoon of ons contactformulier.