Blues Festival Grolloo

Gaat u dit jaar ook naar het Holland International Blues Festival Grolloo in Grolloo en zoekt u nog een plekje om te overnachten? Boek dan direct een accommodatie of campingplekje bij Vakantiepark Witterzomer.

Accommodaties Blues Festival Grolloo

Wanneer u nog een plekje zoekt tijdens het Holland International Blues Festival Grolloo, dan bent u bij Vakantiepark Witterzomer aan het juiste adres. Wij hebben een vakantiepark in het landelijke Drenthe, waar u ook normaal gesproken geniet van veel rust en ruimte. Maar tijdens het Blues Festival in Grolloo verandert Grolloo in een festivalterrein.

Wilt u overnachten tijdens het Blues Festival in Grolloo? Dan kunt u kiezen uit de volgende accommodaties;

✓ Kampeerplaatsen

✓ Lodges

✓ Hotelkamers

✓ Chalets

✓ Een tal van andere accommodaties

Op een steenworp afstand van de oude boerderij waar bluespionier Harry Muskee ooit woonde, is een immense tent opgetrokken met ruimte voor duizenden bezoekers. Nederland is een bluesfestival rijker.

Wat heeft het Blues Festival Grolloo dit jaar voor de boeg?

Dit jaar vindt het blues festival in Grolloo plaats op 14 en 15 juni. Nog niet het hele programma is bekend, maar het is al wel duidelijk dat er vele Bluesgrootheden zullen optreden. Daar wil je natuurlijk niets van missen! Kom daarom overnachten op Vakantiepark Witterzomer en mis niets van het grootste Bluesfeest van Nederland!

Bekijk ons aanbod
 

Van Witterzomer naar Grolloo

Wanneer u bij ons komt overnachten tijdens het Blues Festival Grolloo dan bent u op slechts een kwartiertje rijden van het festival. Wilt u liever op de fiets? Bij ons vakantiepark kunt u fietsen huren wanneer u tijdens het Blues Festival Grolloo komt overnachten. Het is ongeveer 45 minuten fietsen.

Line-up Holland International Blues Festival

Waarom overnachten bij Witterzomer tijdens het Holland International Blues Festival? Holland International Blues Festival is druk bezig om het programma in elkaar te zetten. Dit jaar wordt het festival gehouden op in juni, een prachtige tijd om te overnachten op Vakantiepark Witterzomer.

Boeken & contact

Wilt u graag komen kamperen of overnachten op de gezelligste camping tijdens het Blues Festival Grolloo? Wij hebben alles wat u van een hoogwaardige camping mag verwachten. Naast overnachten zijn er ook veel faciliteiten beschikbaar op ons Vakantiepark. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact opnemen via de mail, telefoon of ons contactformulier.

Boek nu!