Beoordelingen

Bent u benieuwd wat onze bezoekers vinden van Vakantiepark Witterzomer? Lees alle beoordelingen over onze prachtige camping in Drenthe! Bent u naar aanleiding van de reacties van andere bezoekers heel enthousiast geworden? Boek dan direct uw verblijf op het vakantiepark.

617 beoordelingen
 1. 9,1

  Een ruime plek, goed op de zon en mooi uitzicht op het speelveld.

  Juni 2020 -  verbleef in Plaats met privé badkamer

 2. 8,8

  Gemoedelijke sfeer in het voorseizoen, dit jaar waarschijnlijk veel rustiger dan anders in Juni.

  Juni 2020 -  verbleef in 5 persoons Camphome

 3. 7,7

  Keurig verzorgd park met mogelijkheden, vooral voor kinderen.

  Juni 2020 -  verbleef in Plaats met privé badkamer

 4. 8

  Waarschijnlijk waren wij 8 juni weer de 1e huurders na de lockdown, ik heb na aankomst eerst diversen spinraggen met de stofzuiger verwijderd. Mijn vrouw heeft dit ook aangegeven. AANDACHTPUNT. Uiterst vriendelijk personeel overal op het park. Dikke pluim.

  Juni 2020 -  verbleef in 8 persoons Vakantiehuis

 5. 7,9

  Over het algemeen een fijne camping. Echter, Te kleine visvijver, flinterdun wc papier en geen ventilatie bij privé sanitair, flink bedrag betalen voor niet goed werkende wifi zijn echt wel minpunten.

  Juni 2020 -  verbleef in Plaats met privé badkamer

 6. 7,8

  Prima camping met mooie plekken en goede faciliteiten

  Juni 2020 -  verbleef in Plusplaats

 7. 8,3

  mooi aangelegd park, ruime plaatsen , prima voorzieningen en dicht bij TT circuit

  Juni 2020 -  verbleef in Plusplaats

 8. 6,9

  mooie ruime plaats maar accommodatie zelf vond ik klein Op de eerste avond van ons verblijf. Konden we na uit eten te zijn geweest om 22:10 niet meer met mijn auto het terrein op, toen een medewerkster informerde waar we onze reis naar toe vervolgde was zij desgevraagd ook niet. Bereid de slagboom voor ons te openen ook niet toen ík aangaf door mijn ziekte van Parkinson niet zo goed ter been te zijn.

  Juni 2020 -  verbleef in 4 persoons Luxe Chalet

 9. 8,1

  - ruime plaatsen bij chalet is prettig, veel privacy - prettig zou zijn een bedleeslampje op de slaapkamers, plafond licht is onvoldoende om bij te lezen - verduisteringsgordijnen zou fijner zijn, zeker in de zomer als het al vroeg licht is - hor voor het slaapkamerraam tegen insecten

  Juni 2020 -  verbleef in 4 persoons Luxe Chalet

 10. 8

  Een erg leuk park. Fijn zwembad, mooie zwemplas en nog meer waterplezier zoals visvijver. Een heerlijk schepijsje halen, plezier met bonk en bikkeltje. De overdekte speelhal is zeker een goede aanwinst voor de dagen met slechter weer. Helemaal ideaal zou zijn dat er ook nog overdekt gezwommen kon worden bij slecht weer, maar er is een overdekt zwembad vlak bij dus een prima optie bij slecht weer. Verder echt een heerlijk park!

  Juni 2020 -  verbleef in 7 persoons Chalet met Dakterras