Beoordelingen

Bent u benieuwd wat onze bezoekers vinden van Vakantiepark Witterzomer? Lees alle beoordelingen over onze prachtige camping in Drenthe! Bent u naar aanleiding van de reacties van andere bezoekers heel enthousiast geworden? Boek dan direct uw verblijf op het vakantiepark.

498 beoordelingen
  1. 8

    Prima park met alles wat je nodig hebt of zoekt in een geslaagde vakantie. Voor elk wat wils en dat in een prachtige omgeving.

    December 2018 -  verbleef in 4 persoons Chalet

  2. 9

    Erg mooi park met veel voorzieningen voor de kinderen.Het is er ook heel erg schoon.

    December 2018 -  verbleef in 6 persoons Vakantiehuis

  3. 9

    Een groot park met heel veel diversiteit. Mooie natuur. Ons huis is ruim en heeft een vaatwasser. Vriendelijk personeel!

    Januari 2019 -  verbleef in 4 persoons Vakantiehuis

  4. 9

    Is een zeer mooie vakantiepark waar je toch wel privacy heb. Personeel zeer vriendelijk en huis welke we hadden gehuurd was zeer schoon. IS een aanrader voor stellen of gezinnen. Er is een wasmachine en droger aanwezig.

    Januari 2019 -  verbleef in 5 persoons Luxe Vakantiehuis

  5. 8

    Huisjes schoon veel prive is ons erg goed bevallen.

    December 2018 -  verbleef in 4 persoons Kindervakantiehuis

  6. 9

    De Trekkershut is betaalbaar. Niet veel luxe maar voor onze doorreis op de fiets prima!

    Januari 2019 -  verbleef in 4 persoons Trekkershut

  7. 9

    We waren zeer positief verbaasd over het feest dat we een lodge kregen aangeboden toen we aangaven dat we ivm de weersverwachting en lage temperatuur geen gebruik zouden maken van onze reservering voor de caravan. Geweldige service.

    Januari 2019 -  verbleef in 4 persoons Lodge

  8. 9

    Op het park kunnen groot en klein zich uitstekend vermaken. Aan alles is gedacht.Bij mooi weer ideaal maar ook bij slecht weer prima. Van harte aanbevolen voor gezinnen. Wij waren met vrienden in deze ruime woning. Dit kon prima, bovendien erg betaalbaar op deze manier.

    Januari 2019 -  verbleef in 16 persoons Familiehuis Comfort