Beoordelingen

Bent u benieuwd wat onze bezoekers vinden van Vakantiepark Witterzomer? Lees alle beoordelingen over onze prachtige camping in Drenthe! Bent u naar aanleiding van de reacties van andere bezoekers heel enthousiast geworden? Boek dan direct uw verblijf op het vakantiepark.

1025 beoordelingen
 1. 9,8

  Ruim opgezet en net park, veel groen. Zwembad en recreatieplas vonden onze kinderen erg leuk. Woning is prima, niet luxe maar voldoet zeker de prijs in overweging nemend. Je zit voor het huis heerlijk vrij in de zon.

  Mei 2020 -  verbleef in 8 persoons Vakantiehuis

 2. 9

  Groot park met een paar privé sanitair. Je kunt er heerlijk fietsen. En het is heerlijk rustig op het park.

  Mei 2020 -  verbleef in Plaats met privé sanitair

 3. 8,4

  De Witterzomer is een prachtige plek om te kamperen, mooie plekken met veel ruimte en veel groen. Het is een grote camping maar daar merk je niks van als je op je plekje staat, dan waan je je op een rustige natuurcamping. Ook kan je mooie wandelingen maken over het terrein en voor de kinderen is er genoeg te beleven! Wij komen zeker een keer terug hier!

  Mei 2020 -  verbleef in Plaats met privé badkamer

 4. 7,2

  We vonden de keuken met name afvoerkap en ketel niet schoon. Verder prima voorstel om horren te plaatsen vanwege veel ongedierte zoals vliegen kevers motjes e.d.

  Mei 2020 -  verbleef in 4 persoons Luxe Chalet

 5. 9,3

  Een fijn park om met kinderen te bezoeken en ondanks de corona maatregelen nog veel kunnen doen. Een mooi ruim huisje en fijne omgeving

  Mei 2020 -  verbleef in 6 persoons Kindervakantiehuis

 6. 7,9

  Het is een leuk vakantiepark met veel faciliteiten.

  Mei 2020 -  verbleef in Plaats met privé sanitair

 7. 8,4

  Mooi park met veel faciliteiten voor kinderen.

  Mei 2020 -  verbleef in 4 persoons Vakantiehuis

 8. 7,9

  Prachtig ruim opgezet park met veel faciliteiten!

  Mei 2020 -  verbleef in 4 persoons Luxe Chalet

 9. 7,2

  Heel leuk park, ruim opgezette (6 p) huisjes met fijne grote tuin er omheen. Huisjes waren niet helemaal schoon toen we aankwamen, hadden tijdje leeg gestaan vanwege Corona, had nog even een stofzuiger en doekje doorheen gemogen. Veel te doen voor kindjes op het park, zelfs als binnen speeltuin (nog) niet open is. Minpunt; we moesten €59 eur extra betalen om samen met ander gezin naast elkaar geboekt te worden. En dat terwijl er nog plek was naast elkaar.

  Mei 2020 -  verbleef in 8 persoons Vakantiehuis

 10. 7,8

  Ruime plaatsen.

  Mei 2020 -  verbleef in Plusplaats