Beoordelingen

Bent u benieuwd wat onze bezoekers vinden van Vakantiepark Witterzomer? Lees alle beoordelingen over onze prachtige camping in Drenthe! Bent u naar aanleiding van de reacties van andere bezoekers heel enthousiast geworden? Boek dan direct uw verblijf op het vakantiepark.

93 beoordelingen
 1. 9

  Wij zijn 3 dagen geweest i.v.m. de Dutch Open Darts in de Bonte Wever en zullen zeer zeker volgend jaar terug komen. Prima huisjes met alles erop en eraan en een mooi park.

  Februari 2018 -  verbleef in 4-Persoons Chalet (CH)

 2. 9

  Erg leuk vakantiepark alles goed voor elkaar super netjes vriendelijke mensen het is een groot park maar zo ruim opgezet erg groen erg mooi. De hotelkamer heeft een kleine keuken, ideaal!

  Januari 2019 -  verbleef in 2-Persoons Cottage Hotelkamer

 3. 8

  Ideaal met ons eigen sanitair. Er zijn alleen maar enkele beschikbaar. De elektrische fiets was een uitkomst, het is een groot park

  September 2018 -  verbleef in Plaats met privé sanitair Schapenveld

 4. 8

  Het is een netjes verzorgd park met vriendelijk personeel. Het ziet er verder goed uit sanitair is netjes zo ook restaurant winkel.De speeltuinen zwembad zijn ook goed onderhouden.

  December 2018 -  verbleef in Huurtent (4-6 persoons)

 5. 8

  Een fijn groot park waarin je het idee hebt midden in de natuur te verblijven. Een heerlijk wandelgebied met veel mogelijkheden om in de buurt iets te ondernemen of op het park te relaxen.

  November 2019 -  verbleef in 4-Persoons Lodge

 6. 9

  Heel mooi vakantiepark met mooie faciliteiten en mooie ruime kampeerplekken! Nieuwe midgetgolf baan en leuke water attracties!

  Juli 2018 -  verbleef in Plusplaats

 7. 8

  Mooie ligging. Vriendelijk personeel. ontspannings/speelactiviteiten vooral op mooi weer gericht. Daar gaat hopelijk de indoor faciliteit verandering in brengen. Restaurant en snackbar op het terrein is wel handig.

  Januari 2019 -  verbleef in 4-Persoons Chalet met Veranda (CHV)

 8. 9

  Het park verraste ons qua grootte en kindvriendelijkheid hoewel wij maar een gedeelte hebben gezien. Zeer aan te bevelen!

  December 2018 -  verbleef in 20-Persoons Familiehuis

 9. 9

  Voor iedereen daar wat! Niet massaal en prachtig natuur! Je kan kinderen ook alleen overal laten. En ook zonder fiets alles goed bereik!

  December 2018 -  verbleef in Comfortplaats

 10. 8

  Witterzomer is een net en gezellig park voor jong en oud met diversiteit van speel mogelijkheden voor kinderen.

  December 2018 -  verbleef in 16-Persoons Familiehuis Comfort