Beoordelingen

Bent u benieuwd wat onze bezoekers vinden van Vakantiepark Witterzomer? Lees alle beoordelingen over onze prachtige camping in Drenthe! Bent u naar aanleiding van de reacties van andere bezoekers heel enthousiast geworden? Boek dan direct uw verblijf op het vakantiepark.

91 beoordelingen
 1. 8

  Mooie ligging. Vriendelijk personeel. ontspannings/speelactiviteiten vooral op mooi weer gericht. Daar gaat hopelijk de indoor faciliteit verandering in brengen. Restaurant en snackbar op het terrein is wel handig.

  Januari 2019 -  verbleef in 4-Persoons Chalet met Veranda (CHV)

 2. 8

  Ideaal met ons eigen sanitair. Er zijn alleen maar enkele beschikbaar. De elektrische fiets was een uitkomst, het is een groot park

  September 2018 -  verbleef in Kampeerplaats met Privé Sanitair

 3. 9

  Wij zijn 3 dagen geweest i.v.m. de Dutch Open Darts in de Bonte Wever en zullen zeer zeker volgend jaar terug komen. Prima huisjes met alles erop en eraan en een mooi park.

  Februari 2018 -  verbleef in 4-Persoons Chalet (CH)

 4. 9

  Heel toffe mensen en zeer vriendelijk een aangename plaats om te kamperen waar veel mogelijkheden zijn en ideaal is voor kinderen!!

  December 2018 -  verbleef in Tentkamperen

 5. 9

  Het is een leuk park voor het hele gezin. Als het goed weer is is het zwembad erg leuk. Het is ook een mooi fietsgebied. En als je man motor rijdt is het heerlijk dichtbij om te verblijven!

  December 2018 -  verbleef in Standaardplaats

 6. 9

  Voor iedereen daar wat! Niet massaal en prachtig natuur! Je kan kinderen ook alleen overal laten. En ook zonder fiets alles goed bereik!

  December 2018 -  verbleef in Comfortplaats

 7. 8

  Het is een netjes verzorgd park met vriendelijk personeel. Het ziet er verder goed uit sanitair is netjes zo ook restaurant winkel.De speeltuinen zwembad zijn ook goed onderhouden.

  December 2018 -  verbleef in Huurtent (4-6 persoons)

 8. 9

  Erg leuk vakantiepark alles goed voor elkaar super netjes vriendelijke mensen het is een groot park maar zo ruim opgezet erg groen erg mooi. De hotelkamer heeft een kleine keuken, ideaal!

  Januari 2019 -  verbleef in 2-Persoons Cottage Hotelkamer

 9. 8

  Het is een zeer groot park en een fiets is aan te raden goed onderhouden park. De Trekkershut is ideaal voor 1 nacht.

  Januari 2019 -  verbleef in 4-Persoons Trekkershut

 10. 8

  Wij hebben het erg naar onze zin gehad op Witterzomer. Prachtig weer gastvrij en keurig verzorgd park. Genoeg vermaak voor ons gezin.

  December 2018 -  verbleef in 7-Persoons Chalet met Dakterras (CHD)