Beoordelingen

Bent u benieuwd wat onze bezoekers vinden van Vakantiepark Witterzomer? Lees alle beoordelingen over onze prachtige camping in Drenthe! Bent u naar aanleiding van de reacties van andere bezoekers heel enthousiast geworden? Boek dan direct uw verblijf op het vakantiepark.

91 beoordelingen
 1. 9

  Erg leuk vakantiepark alles goed voor elkaar super netjes vriendelijke mensen het is een groot park maar zo ruim opgezet erg groen erg mooi. De hotelkamer heeft een kleine keuken, ideaal!

  Januari 2019 -  verbleef in 2-Persoons Cottage Hotelkamer

 2. 9

  Wij hebben de kerst daar gevierd en het is ons heel goed bevallen hoewel het geen witte kerst was want dan zou de omgeving nog mooier zijn geweest hebben we daar in alle rust van de kerst kunnen genieten!

  December 2018 -  verbleef in 4-Persoons Kindervakantiehuis (CK4)

 3. 8

  Mooi verzorg park met veel bomen en struiken. Mooi ruim gebouw met sfeervol ingericht restaurant passend bij de omgeving met groen als hoofdkleur ook het eten was goed en niet te duur.

  September 2018 -  verbleef in 2-Persoons Hotelkamer

 4. 8

  Het is een netjes verzorgd park met vriendelijk personeel. Het ziet er verder goed uit sanitair is netjes zo ook restaurant winkel.De speeltuinen zwembad zijn ook goed onderhouden.

  December 2018 -  verbleef in Huurtent (4-6 persoons)

 5. 9

  Het park verraste ons qua grootte en kindvriendelijkheid hoewel wij maar een gedeelte hebben gezien. Zeer aan te bevelen!

  December 2018 -  verbleef in 20-Persoons Familiehuis

 6. 8

  Mooie ligging. Vriendelijk personeel. ontspannings/speelactiviteiten vooral op mooi weer gericht. Daar gaat hopelijk de indoor faciliteit verandering in brengen. Restaurant en snackbar op het terrein is wel handig.

  Januari 2019 -  verbleef in 4-Persoons Chalet met Veranda (CHV)

 7. 8

  Ideaal met ons eigen sanitair. Er zijn alleen maar enkele beschikbaar. De elektrische fiets was een uitkomst, het is een groot park

  September 2018 -  verbleef in Kampeerplaats met Privé Sanitair

 8. 9

  Wij zijn 3 dagen geweest i.v.m. de Dutch Open Darts in de Bonte Wever en zullen zeer zeker volgend jaar terug komen. Prima huisjes met alles erop en eraan en een mooi park.

  Februari 2018 -  verbleef in 4-Persoons Chalet (CH)

 9. 8

  Prachtige ruim opgezet park. Het is er schoon en netjes. Veel groen. Zeer kindvriendelijk!

  December 2018 -  verbleef in 5-persoons Camphome

 10. 9

  Mooi Vakantiehuis met speeltuin vlakbij. Ideaal voor onze kinderen.

  Januari 2019 -  verbleef in 4-Persoons Kindervakantiehuis (CK4)