Beoordelingen

Bent u benieuwd wat onze bezoekers vinden van Vakantiepark Witterzomer? Lees alle beoordelingen over onze prachtige camping in Drenthe! Bent u naar aanleiding van de reacties van andere bezoekers heel enthousiast geworden? Boek dan direct uw verblijf op het vakantiepark.

93 beoordelingen
 1. 8

  Mooi verzorg park met veel bomen en struiken. Mooi ruim gebouw met sfeervol ingericht restaurant passend bij de omgeving met groen als hoofdkleur ook het eten was goed en niet te duur.

  September 2018 -  verbleef in 2-Persoons Hotelkamer

 2. 8

  Een mooie grote camping. De mensen op de camping zijn erg vriendelijk. Op de camping is een winkel waarin alles te koop is. We komen hier zeker weer terug want het is ons ondanks het weer prima bevallen.

  April 2018 -  verbleef in 2-Persoons Luxe Hotelkamer

 3. 9

  Het park verraste ons qua grootte en kindvriendelijkheid hoewel wij maar een gedeelte hebben gezien. Zeer aan te bevelen!

  December 2018 -  verbleef in 20-Persoons Familiehuis

 4. 8

  Witterzomer is een net en gezellig park voor jong en oud met diversiteit van speel mogelijkheden voor kinderen.

  December 2018 -  verbleef in 16-Persoons Familiehuis Comfort

 5. 9

  Heel mooi vakantiepark met mooie faciliteiten en mooie ruime kampeerplekken! Nieuwe midgetgolf baan en leuke water attracties!

  Juli 2018 -  verbleef in Plusplaats

 6. 9

  Heel toffe mensen en zeer vriendelijk een aangename plaats om te kamperen waar veel mogelijkheden zijn en ideaal is voor kinderen!!

  December 2018 -  verbleef in Tentkamperen

 7. 9

  Het is een leuk park voor het hele gezin. Als het goed weer is is het zwembad erg leuk. Het is ook een mooi fietsgebied. En als je man motor rijdt is het heerlijk dichtbij om te verblijven!

  December 2018 -  verbleef in Standaardplaats

 8. 9

  Voor iedereen daar wat! Niet massaal en prachtig natuur! Je kan kinderen ook alleen overal laten. En ook zonder fiets alles goed bereik!

  December 2018 -  verbleef in Comfortplaats

 9. 8

  Het is een netjes verzorgd park met vriendelijk personeel. Het ziet er verder goed uit sanitair is netjes zo ook restaurant winkel.De speeltuinen zwembad zijn ook goed onderhouden.

  December 2018 -  verbleef in Huurtent (4-6 persoons)

 10. 9

  Erg leuk vakantiepark alles goed voor elkaar super netjes vriendelijke mensen het is een groot park maar zo ruim opgezet erg groen erg mooi. De hotelkamer heeft een kleine keuken, ideaal!

  Januari 2019 -  verbleef in 2-Persoons Cottage Hotelkamer