Beoordelingen

Bent u benieuwd wat onze bezoekers vinden van Vakantiepark Witterzomer? Lees alle beoordelingen over onze prachtige camping in Drenthe! Bent u naar aanleiding van de reacties van andere bezoekers heel enthousiast geworden? Boek dan direct uw verblijf op het vakantiepark.

93 beoordelingen
  1. 8

    Slechts 1 weekend verbleven. Met 2 gezinnen prima in dit huis.

    Januari 2019 -  verbleef in 9-Persoons Vakantiehuis type B

  2. 9

    Samen met dochter van vijf genoten op het vakantiepark. Netjes schoon verzorgd. De Chalets liggen iets minder centraal maar wel met privacy.

    Augustus 2018 -  verbleef in 4-Persoons Luxe Chalet (CHL)

  3. 8

    Het ligt heel mooi en je kan er heel mooi fietsen en dat hebben we uit kunnen proberen op elektrische fietsen heerlijk. Het Chalet is bijzonder.

    Mei 2018 -  verbleef in 7-Persoons Chalet met Dakterras (CHD)

  4. 8

    Het park is mooi leuk voor kinderen vooral in de zomermaanden maar ook in de herfst is het goed vertoeven. Helaas komt er wel lawaai van de TT baan af dus voordat je boekt moet je eerst controleren of daar dingen te doen zijn vanwege de rust!

    Januari 2019 -  verbleef in 5-Persoons Luxe Vakantiehuis (A Luxe)

  5. 8

    Het park is ruim van opzet en lekker compleet. Heerlijk eten in het restaurant en een zeer vriendelijke bediening. Ook het personeel aan de receptie was vriendelijk en behulpzaam

    December 2018 -  verbleef in 5-persoons Camphome

  6. 8

    Witterzomer is een net en gezellig park voor jong en oud met diversiteit van speel mogelijkheden voor kinderen.

    December 2018 -  verbleef in 16-Persoons Familiehuis Comfort

  7. 8

    Een mooie grote camping. De mensen op de camping zijn erg vriendelijk. Op de camping is een winkel waarin alles te koop is. We komen hier zeker weer terug want het is ons ondanks het weer prima bevallen.

    April 2018 -  verbleef in 2-Persoons Luxe Hotelkamer

  8. 8

    Mooi verzorg park met veel bomen en struiken. Mooi ruim gebouw met sfeervol ingericht restaurant passend bij de omgeving met groen als hoofdkleur ook het eten was goed en niet te duur.

    September 2018 -  verbleef in 2-Persoons Hotelkamer

  9. 9

    Wij zijn 3 dagen geweest i.v.m. de Dutch Open Darts in de Bonte Wever en zullen zeer zeker volgend jaar terug komen. Prima huisjes met alles erop en eraan en een mooi park.

    Februari 2018 -  verbleef in 4-Persoons Chalet (CH)

  10. 8

    Ideaal met ons eigen sanitair. Er zijn alleen maar enkele beschikbaar. De elektrische fiets was een uitkomst, het is een groot park

    September 2018 -  verbleef in Plaats met privé sanitair Schapenveld