Beoordelingen

Bent u benieuwd wat onze bezoekers vinden van Vakantiepark Witterzomer? Lees alle beoordelingen over onze prachtige camping in Drenthe! Bent u naar aanleiding van de reacties van andere bezoekers heel enthousiast geworden? Boek dan direct uw verblijf op het vakantiepark.

91 beoordelingen
  1. 8

    Centraal gelegen voor bezoek Assen en omgeving. Inkom geeft al een uitnodigend gevoel. Super ontvangst aan de receptie. Hier wil je terugkomen.

    Januari 2019 -  verbleef in 6-Persoons Vakantiehuis (C 6)

  2. 9

    Wij hebben een geweldig weekend @ Vakantiepark Witterzomer gehad. Mooi weer en behulpzame en vriendelijke medewerksters. Top!

    December 2018 -  verbleef in 6-Persoons Kindervakantiehuis (CK6)

  3. 8

    Slechts 1 weekend verbleven. Met 2 gezinnen prima in dit huis.

    Januari 2019 -  verbleef in 9-Persoons Vakantiehuis type B

  4. 8

    Mooie ligging. Vriendelijk personeel. ontspannings/speelactiviteiten vooral op mooi weer gericht. Daar gaat hopelijk de indoor faciliteit verandering in brengen. Restaurant en snackbar op het terrein is wel handig.

    Januari 2019 -  verbleef in 4-Persoons Chalet met Veranda (CHV)

  5. 9

    Heel mooi vakantiepark met mooie faciliteiten en mooie ruime kampeerplekken! Nieuwe midgetgolf baan en leuke water attracties!

    Juli 2018 -  verbleef in Plusplaats

  6. 8

    Witterzomer is een net en gezellig park voor jong en oud met diversiteit van speel mogelijkheden voor kinderen.

    December 2018 -  verbleef in 16-Persoons Familiehuis Comfort

  7. 9

    Het park verraste ons qua grootte en kindvriendelijkheid hoewel wij maar een gedeelte hebben gezien. Zeer aan te bevelen!

    December 2018 -  verbleef in 20-Persoons Familiehuis

  8. 8

    Een mooie grote camping. De mensen op de camping zijn erg vriendelijk. Op de camping is een winkel waarin alles te koop is. We komen hier zeker weer terug want het is ons ondanks het weer prima bevallen.

    April 2018 -  verbleef in 2-Persoons Luxe Hotelkamer

  9. 8

    Mooi verzorg park met veel bomen en struiken. Mooi ruim gebouw met sfeervol ingericht restaurant passend bij de omgeving met groen als hoofdkleur ook het eten was goed en niet te duur.

    September 2018 -  verbleef in 2-Persoons Hotelkamer

  10. 9

    Wij hebben de kerst daar gevierd en het is ons heel goed bevallen hoewel het geen witte kerst was want dan zou de omgeving nog mooier zijn geweest hebben we daar in alle rust van de kerst kunnen genieten!

    December 2018 -  verbleef in 4-Persoons Kindervakantiehuis (CK4)