Beoordelingen

Bent u benieuwd wat onze bezoekers vinden van Vakantiepark Witterzomer? Lees alle beoordelingen over onze prachtige camping in Drenthe! Bent u naar aanleiding van de reacties van andere bezoekers heel enthousiast geworden? Boek dan direct uw verblijf op het vakantiepark.

93 beoordelingen
 1. 8

  Het ligt heel mooi en je kan er heel mooi fietsen en dat hebben we uit kunnen proberen op elektrische fietsen heerlijk. Het Chalet is bijzonder.

  Mei 2018 -  verbleef in 7-Persoons Chalet met Dakterras (CHD)

 2. 10

  wij hebben genoten maar we waren in oktober bij jullie; toen waren er geen activiteiten meer; dat is voor ons niet meer belangrijk; wij komen voor de omgeving. voor gezinnen een pracht camping.

  Oktober 2018 -  verbleef in 8-Persoons Vakantiehuis (C8)

 3. 8

  Centraal gelegen voor bezoek Assen en omgeving. Inkom geeft al een uitnodigend gevoel. Super ontvangst aan de receptie. Hier wil je terugkomen.

  Januari 2019 -  verbleef in 6-Persoons Vakantiehuis (C 6)

 4. 9

  Wij hebben een geweldig weekend @ Vakantiepark Witterzomer gehad. Mooi weer en behulpzame en vriendelijke medewerksters. Top!

  December 2018 -  verbleef in 6-Persoons Kindervakantiehuis (CK6)

 5. 8

  Slechts 1 weekend verbleven. Met 2 gezinnen prima in dit huis.

  Januari 2019 -  verbleef in 9-Persoons Vakantiehuis type B

 6. 9

  Het park verraste ons qua grootte en kindvriendelijkheid hoewel wij maar een gedeelte hebben gezien. Zeer aan te bevelen!

  December 2018 -  verbleef in 20-Persoons Familiehuis

 7. 8

  Een mooie grote camping. De mensen op de camping zijn erg vriendelijk. Op de camping is een winkel waarin alles te koop is. We komen hier zeker weer terug want het is ons ondanks het weer prima bevallen.

  April 2018 -  verbleef in 2-Persoons Luxe Hotelkamer

 8. 8

  Mooi verzorg park met veel bomen en struiken. Mooi ruim gebouw met sfeervol ingericht restaurant passend bij de omgeving met groen als hoofdkleur ook het eten was goed en niet te duur.

  September 2018 -  verbleef in 2-Persoons Hotelkamer

 9. 9

  Wij zijn 3 dagen geweest i.v.m. de Dutch Open Darts in de Bonte Wever en zullen zeer zeker volgend jaar terug komen. Prima huisjes met alles erop en eraan en een mooi park.

  Februari 2018 -  verbleef in 4-Persoons Chalet (CH)

 10. 8

  Ideaal met ons eigen sanitair. Er zijn alleen maar enkele beschikbaar. De elektrische fiets was een uitkomst, het is een groot park

  September 2018 -  verbleef in Kampeerplaats met Privé Sanitair