Beoordelingen

Bent u benieuwd wat onze bezoekers vinden van Vakantiepark Witterzomer? Lees alle beoordelingen over onze prachtige camping in Drenthe! Bent u naar aanleiding van de reacties van andere bezoekers heel enthousiast geworden? Boek dan direct uw verblijf op het vakantiepark.

93 beoordelingen
  1. 8

    Het is een mooi vakantiepark met ruime plekken. Alle voorzieningen zijn aanwezig zowel voor kinderen als volwassenen en honden. Kortom echt een aanrader!!!

    December 2018 -  verbleef in Plaats met privé sanitair Schapenveld

  2. 7

    zeer ruime nette camping die bijzonder geschikt is voor kinderen tot 14 jaar. zeer goede en schone sanitaire voorzieningen met fijne douches.

    December 2018 -  verbleef in Plusplaats

  3. 10

    Hotelkamer in de vorm van Chalet.

    Januari 2019 -  verbleef in 2-Persoons Hotelkamer

  4. 8

    Centraal gelegen voor bezoek Assen en omgeving. Inkom geeft al een uitnodigend gevoel. Super ontvangst aan de receptie. Hier wil je terugkomen.

    Januari 2019 -  verbleef in 6-Persoons Vakantiehuis (C 6)

  5. 9

    Wij hebben een geweldig weekend @ Vakantiepark Witterzomer gehad. Mooi weer en behulpzame en vriendelijke medewerksters. Top!

    December 2018 -  verbleef in 6-Persoons Kindervakantiehuis (CK6)

  6. 9

    Het was een heerlijke zomer op witterzomer!

    Januari 2019 -  verbleef in Huurtent (4-6 persoons)

  7. 8

    Vakantiepark Witterzomer is een uitstekend uitgangspunt voor een bezoek aan de provincie Groningen en Drenthe. Voor stadsvertier ben je zo in Groningen en Assen en bos hei en hunebed liggen ook dichtbij.

    December 2018 -  verbleef in 4-Persoons Vakantiehuis (C4)

  8. 8

    Het ligt heel mooi en je kan er heel mooi fietsen en dat hebben we uit kunnen proberen op elektrische fietsen heerlijk. Het Chalet is bijzonder.

    Mei 2018 -  verbleef in 7-Persoons Chalet met Dakterras (CHD)

  9. 9

    Voor ons is er geen mooier park dan Witterzomer de natuur op het park is fantastisch. Er is voor iedereen wat te doen en als je wilt kun je heerlijk genieten van de rust. De Trekkershut is eenvoudig maar prima voor 2 nachten.

    Juni 2018 -  verbleef in 4-Persoons Trekkershut

  10. 9

    Samen met dochter van vijf genoten op het vakantiepark. Netjes schoon verzorgd. De Chalets liggen iets minder centraal maar wel met privacy.

    Augustus 2018 -  verbleef in 4-Persoons Luxe Chalet (CHL)