Beoordelingen

Bent u benieuwd wat onze bezoekers vinden van Vakantiepark Witterzomer? Lees alle beoordelingen over onze prachtige camping in Drenthe! Bent u naar aanleiding van de reacties van andere bezoekers heel enthousiast geworden? Boek dan direct uw verblijf op het vakantiepark.

91 beoordelingen
  1. 10

    Hotelkamer in de vorm van Chalet.

    Januari 2019 -  verbleef in 2-Persoons Hotelkamer

  2. 8

    Het park is ruim van opzet en lekker compleet. Heerlijk eten in het restaurant en een zeer vriendelijke bediening. Ook het personeel aan de receptie was vriendelijk en behulpzaam

    December 2018 -  verbleef in 5-persoons Camphome

  3. 8

    Het park is mooi leuk voor kinderen vooral in de zomermaanden maar ook in de herfst is het goed vertoeven. Helaas komt er wel lawaai van de TT baan af dus voordat je boekt moet je eerst controleren of daar dingen te doen zijn vanwege de rust!

    Januari 2019 -  verbleef in 5-Persoons Luxe Vakantiehuis (A Luxe)

  4. 8

    Vakantiepark Witterzomer is een uitstekend uitgangspunt voor een bezoek aan de provincie Groningen en Drenthe. Voor stadsvertier ben je zo in Groningen en Assen en bos hei en hunebed liggen ook dichtbij.

    December 2018 -  verbleef in 4-Persoons Vakantiehuis (C4)

  5. 9

    Voor ons is er geen mooier park dan Witterzomer de natuur op het park is fantastisch. Er is voor iedereen wat te doen en als je wilt kun je heerlijk genieten van de rust. De Trekkershut is eenvoudig maar prima voor 2 nachten.

    Juni 2018 -  verbleef in 4-Persoons Trekkershut

  6. 9

    Het was een heerlijke zomer op witterzomer!

    Januari 2019 -  verbleef in Huurtent (4-6 persoons)

  7. 9

    Samen met dochter van vijf genoten op het vakantiepark. Netjes schoon verzorgd. De Chalets liggen iets minder centraal maar wel met privacy.

    Augustus 2018 -  verbleef in 4-Persoons Luxe Chalet (CHL)

  8. 8

    De opzet en de accommodatie is naar ons prima naar de zin. Vooral de speeltoestellen en terreinen zijn prima!!! Voor een lang weekend zeer voldoende.

    December 2018 -  verbleef in 9-persoons Vakantiehuis BL

  9. 8

    Centraal gelegen voor bezoek Assen en omgeving. Inkom geeft al een uitnodigend gevoel. Super ontvangst aan de receptie. Hier wil je terugkomen.

    Januari 2019 -  verbleef in 6-Persoons Vakantiehuis (C 6)

  10. 9

    Wij hebben een geweldig weekend @ Vakantiepark Witterzomer gehad. Mooi weer en behulpzame en vriendelijke medewerksters. Top!

    December 2018 -  verbleef in 6-Persoons Kindervakantiehuis (CK6)