Beoordelingen

Bent u benieuwd wat onze bezoekers vinden van Vakantiepark Witterzomer? Lees alle beoordelingen over onze prachtige camping in Drenthe! Bent u naar aanleiding van de reacties van andere bezoekers heel enthousiast geworden? Boek dan direct uw verblijf op het vakantiepark.

93 beoordelingen
  1. 7

    Lux huis. Voor 16 personen voldoende ruimte.

    Januari 2018 -  verbleef in 16-Persoons Familiehuis Comfort

  2. 7

    zeer ruime nette camping die bijzonder geschikt is voor kinderen tot 14 jaar. zeer goede en schone sanitaire voorzieningen met fijne douches.

    December 2018 -  verbleef in Plusplaats

  3. 8

    Leuke verrassende hotelkamer in de natuur.

    December 2018 -  verbleef in 2-Persoons Luxe Hotelkamer

  4. 8

    Het park is ruim van opzet en lekker compleet. Heerlijk eten in het restaurant en een zeer vriendelijke bediening. Ook het personeel aan de receptie was vriendelijk en behulpzaam

    December 2018 -  verbleef in 5-persoons Camphome

  5. 8

    Het park is mooi leuk voor kinderen vooral in de zomermaanden maar ook in de herfst is het goed vertoeven. Helaas komt er wel lawaai van de TT baan af dus voordat je boekt moet je eerst controleren of daar dingen te doen zijn vanwege de rust!

    Januari 2019 -  verbleef in 5-Persoons Luxe Vakantiehuis (A Luxe)

  6. 9

    Het was een heerlijke zomer op witterzomer!

    Januari 2019 -  verbleef in Huurtent (4-6 persoons)

  7. 8

    Vakantiepark Witterzomer is een uitstekend uitgangspunt voor een bezoek aan de provincie Groningen en Drenthe. Voor stadsvertier ben je zo in Groningen en Assen en bos hei en hunebed liggen ook dichtbij.

    December 2018 -  verbleef in 4-Persoons Vakantiehuis (C4)

  8. 8

    Het ligt heel mooi en je kan er heel mooi fietsen en dat hebben we uit kunnen proberen op elektrische fietsen heerlijk. Het Chalet is bijzonder.

    Mei 2018 -  verbleef in 7-Persoons Chalet met Dakterras (CHD)

  9. 9

    Voor ons is er geen mooier park dan Witterzomer de natuur op het park is fantastisch. Er is voor iedereen wat te doen en als je wilt kun je heerlijk genieten van de rust. De Trekkershut is eenvoudig maar prima voor 2 nachten.

    Juni 2018 -  verbleef in 4-Persoons Trekkershut

  10. 9

    Samen met dochter van vijf genoten op het vakantiepark. Netjes schoon verzorgd. De Chalets liggen iets minder centraal maar wel met privacy.

    Augustus 2018 -  verbleef in 4-Persoons Luxe Chalet (CHL)