Vroegboekactie: korting tot 15% of een gratis weekend!

NA HET SUCCES IN 2018 OOK IN 2019: Meer kampeerkorting!

Kom genieten van uw kampeervakantie op Vakantiepark Witterzomer en ontvang korting op uw vakantie. Verblijft u een week of langer op een kampeerplaats en uw reservering is minimaal 1 maand voor aankomst? Dan profiteert u in 2019 van kortingen* tot wel 15%! De korting wordt berekend over de huurprijs van uw kampeerplaats.

7 nachten 5% korting
14 nachten 10% korting
21 nachten 15% korting

Of een gratis weekend

Maakt u een boeking van minimaal 2 weken voor 1 april a.s. dan ontvangt u een gratis weekend** kamperen!

BEL EN BOEK: 0592-393535

*Deze kortingen zijn het gehele jaar geldig, m.u.v. de periode van 15 juni tot 1 juli 2019. Indien u het verblijf na aankomst verlengt wordt dit gezien als nieuwe boeking. De Meer kampeerkorting kan niet gecombineerd worden met andere acties of arrangementen. De toeristenbelasting is exclusief.

** De korting wordt gegeven wanneer u voor 1 april een boeking maakt met minimaal een verblijf van 14 dagen in 2019, m.u.v. de periode van 15 juni tot 1 juli 2019. Indien u het verblijf na aankomst verlengt wordt dit gezien als nieuwe boeking. De korting is niet te combineren met andere acties of arrangementen. Het weekend dat u cadeau krijgt mag u zelf plannen in één van de Voordeelweekenden in hetzelfde jaar. U dient dit weekend vooraf te reserveren, het weekend is niet voor geld inwisselbaar en is hetzelfde type kampeerplaats, auto, het reisgezelschap overeenkomstig als de hoofdboeking. De toeristenbelasting is exclusief.