Veelzijdig in accommodaties

Booking.com beoordeling Enquete beoordeling Zoover beoordeling ANWB beoordeling

Accommodaties Vakantiepark Witterzomer

Vakantiehuizen

Vakantiehuizen Drenthe

Vakantiehuizen in Drenthe! Een accommodatie in Drenthe die helemaal aansluit op uw wensen? Dan is Witterzomer het adres..

Bekijk Vakantiehuizen

Chalets

Chalets Drenthe

Een chalet huren is een prima keuze wanneer u uw vakantie in het mooie Drenthe wilt doorbrengen. Verblijf in één van deze heerlijk comfortabele accommodaties en geniet van de voordelen die de natuur en de rustige omgeving u bieden.

Bekijk Chalets

Groepsaccommodaties

Groepsaccommodaties Drenthe

Op zoek naar een geschikte groepsaccommodatie in de omgeving van Drenthe? Op Vakantiepark Witterzomer heeft u dankzij de vele faciliteiten keuze genoeg voor een geslaagd groepsuitje.

Bekijk Groepsaccommodaties

Lodges

Lodges Drenthe

Een lodge kent het gemak van een bungalow of chalet, maar ook de gezellige sfeer van kamperen middenin de natuur. Ideaal voor een korte vakantie met de (klein)kinderen!

Bekijk Lodges

Hotelkamers

Hotelkamers Drenthe

Wilt u er een paar dagen tussenuit? Boek een hotelkamer op Vakantiepark Witterzomer in Drenthe en ontdek zelf deze unieke hotelbeleving. Overnachten in een luxe hotelkamer in het decor van de natuur en rust.

Bekijk Hotelkamers

Camphomes

Camphomes Drenthe

Vakantie is genieten en relaxen, zonder al te veel poespas. Wanneer u een Camphome boekt neemt u enkel uw persoonlijke spullen mee van huis, en wij zorgen voor de rest. Bent u op zoek naar net dat beetje extra luxe, maar in de kampeersfeer? Dan is onze Camphome zeker iets voor u!

Bekijk Camphomes

Huurtent

Huurtent Drenthe

Kamperen in Drenthe zonder zorgen? Geen gesleep met stokken en tent? Boek dan een huurtent op Vakantiepark Witterzomer in Drente. Niet alleen heeft u dan een gerieflijke huurtent tot uw beschikking, u kunt ook maximaal gebruikmaken van alle aantrekkelijke voorzieningen die Vakantiepark Witterzomer in Drenthe u te bieden heeft. Onze huurtenten zijn huisdiervrij.

Bekijk Huurtent

Trekkershutten

Trekkershutten Drenthe

Wilt u er een paar nachten tussenuit, maar heeft u geen eigen tent of caravan? Wilt u het gemak van een overnachting zonder te veel werk en een klein budget? Dan zijn de standaard trekkershutten echt iets voor u!

Bekijk Trekkershutten