Kinderfeestjes

Om nooit te vergeten!

Een kinderfeestje om NOOIT te vergeten, dat regelen we op Witterzomer! Met een ruime keuze uit diverse feestjes is er voor ieder wat wils. De top 3 van meest gekozen feestjes:

Roekoe arrangement Een hele speciale speurtocht, waarbij je je speurneus niet thuis moet laten liggen. Gewapend met een vergrootglas en meetlat gaan jullie deze leuke route lopen. De tocht zal jullie leiden door het Pelinckbos en langs de Baggelhuizerplas.

MIGO quiz Wie wordt de Witterzomer-MIGO-kampioen(e)? Tijdens het midgetgolfen kunnen jullie leuke vragen en raadsels oplossen. Dit belooft een gezellige middag te worden! We nodigen jullie graag uit op onze 18 holes baan.

Race Feest Stoere jongens en meiden kunnen komen racen op het Witterzomer circuit. Eerst even scheuren over het park op een van die gave skelters (zonder begeleiding) en als klap op de vuurpijl in een echte (electro)kart over de kartbaan racen (met begeleiding).

Bekijk hier alle feestjes >>

Naast de gekozen activiteit kunnen de kinderen eindeloos spelen in de speeltuinen en op het speelstrand.

Feestpakket

Alle kinderfeestjes zijn inclusief het feestpakket:

  • de gekozen activiteit
  • entree Witterzomer
  • leuk aandenken voor alle kinderen
  • cadeautje voor de jarige
  • lekker eten: kindermenubox óf pannenkoeken versieren, ranja en waterijsje

Enthousiast?

Helemaal enthousiast geworden na het lezen van deze pagina? Neem voor meer informatie, vragen of het reserveren van een kinderfeestje contact met ons op via 0592-393535 of info@witterzomer.nl

Bent u op zoek naar een uitje met de hele familie? Kijk dan eens hier >>