Kinderfaciliteiten

Barst uw kind ook van de energie? Gelukkig! Want op vakantiepark Witterzomer zullen ze het nodig hebben!

Recreatieprogramma voor kinderen

Neem nou bijvoorbeeld ons recreatieprogramma: dat staat vol met allerlei leuke activiteiten! Voorbeelden hiervan zijn: knutselen, speurtochten, ponyrijden, spelletjes, theatervoorstellingen, bingo, sporttoernooitjes en nog veel meer! Voor kinderen van alle leeftijden, jongeren én volwassenen! Iedere week heeft een eigen thema, waarin de activiteiten plaatsvinden. Kijk voor meer informatie op onze pagina over het recreatieteam!

Maak kennis met Bonk en Bikkeltje, de grootste kindervrienden van heel Drenthe! Bonk en zijn zus Bikkeltje zijn de laatste nazaten van het volk van de WitterHand; de oorspronkelijke bewoners van Witterzomer. Samen met het recreatieteam bedenken ze allerlei leuke, en doldwaze activiteiten.

Faciliteiten voor kinderen

Verwarmd buitenzwembad met grote waterglijbaan en peuterbad, volleybalveld, zwemvijver met zandstrand en waterspeeltoestellen, tennisbanen, kartbaan ….Moeten we hier nog iets aan toevoegen? Ja? Oké: pony rijden, mega springkussen, kinderdisco, skelterverhuur, fietscrossbaan, pannaveld etc. etc. Op vakantiepark Witterzomer hoeven kinderen zich geen moment te vervelen.

Kindvriendelijk Drenthe

Niet alleen op het vakantiepark is volop vermaak voor kinderen. Ook in de omgeving is genoeg te doen. In Assen vindt u het Verkeerspark Assen, een subtropisch golfslagbad, schaatsbaan en speelparadijs Ballorig. Kinderen genieten ook altijd van een dagje Dierenpark Emmen of Speelstad Oranje.