Het vakantiepark voor kinderen

Met kinderen naar Drenthe? Witterzomer is ideaal!. Er is zelf een kartbaan!

Een camping mét zwembad!

Kinderen kunnen zich op de camping in Drenthe heerlijk uitleven in het zwembad mét glijbaan

Prachtige natuur

Prachtige natuur

Wandel door de prachtige omgeving van Vakantiepark Witterzomer! Uw huisdier kan mee naar de Baggelhuizer Plas.

Bosrijke omgeving

Lekker wandelen of fietsen? Dit kan in de prachtige natuur rond Vakantiepark Witterzomer!

test

Kampeerplaatsen

Kamperen in Drenthe betekent genieten. Bij Witterzomer heeft u een ruime keuze uit verschillende kampeerplaatsen. Of u nu met een tent, camper, vouwwagen of caravan komt: liefhebbers van kamperen waarderen onze kampeerplaatsen gegarandeerd. Ruime kampeerplaatsen Op Vakantiepark Witterzomer is aan ruimte geen gebrek. Met afmetingen van 80 tot meer dan 120 m2 zijn de kampeerplaatsen… Lees meer »

Trekkershutten

Wilt u er een paar nachten tussenuit, maar heeft u geen eigen tent of caravan? Wilt u het gemak van een overnachting zonder te veel werk en een klein budget? Dan zijn de standaard trekkershutten echt iets voor u! Vindt u deze hutten te basic, neem dan eens een kijkje bij onze Lodges! Meer info… Lees meer »

Huurtent

Kamperen in Drenthe zonder zorgen? Geen gesleep met stokken en tent? Boek dan een huurtent op Vakantiepark Witterzomer in Drente. Niet alleen heeft u dan een gerieflijke huurtent tot uw beschikking, u kunt ook maximaal gebruikmaken van alle aantrekkelijke voorzieningen die Vakantiepark Witterzomer in Drenthe u te bieden heeft. Onze huurtenten zijn huisdier vrij. Ligging… Lees meer »

Camphomes

Vakantie is genieten en relaxen, zonder al te veel poespas. Wanneer u een Camphome boekt neemt u enkel uw persoonlijke spullen mee van huis, en wij zorgen voor de rest. Bent u op zoek naar net dat beetje extra luxe, maar in de kampeersfeer? Dan is onze Camphome zeker iets voor u! Relaxen op de… Lees meer »

Altijd de beste aanbiedingen ontvangen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang altijd de beste deals.